Min bröstförminskningsblogg

Bröstförminskning med hjälp av Landstinget, Akademikliniken Malmö 20 juni 2012

Dag 276: Ärren

Publicerad 2013-03-24 13:28:37 i Efter

Idag tog jag lite nya foton, och här kommer några på ärren
 
 
Höger
 
Vänster

Kommentarer

Postat av: charlotte

Publicerad 2013-03-24 16:58:25

Oj, dom syns ju knappt :D

Postat av: Kattis

Publicerad 2013-04-05 12:05:23

Men gud dom syns ju knappt alls, fan va fint!!

Svar: Eller huuur, du vet ju hur nojig jag var innan, haha!
forstorabrost.blogg.se

Postat av: Helena

Publicerad 2013-04-09 13:25:46

Hej! Så roligt att hitta din blogg. Jag gjorde själv en bröstförminskning 2011 och är nöjd. Dock har mina känslor kring detta alltid varit en berg och dalbana, lite som du har beskrivit det. Även jag har "fettet" vid armhålorna.
Jag är dock väldigt blyg och feg så jag har frågat så himla lite om min operation. Jag är fortfarande livrädd att dom skall bli större osv. Jag är fortfarande sjukt nojjig över bh-storleken, fick D. Tyckte det var lite stort, men jag kanske heller inte hade blivit lyckligare av ett B? Dock är mina bröst fortfarande tunga så det är svårt att hitta bh:ar ibland.
Men du är generös som dela med dig att dina tankar, det fick mig att inse att mina känslor och tankar förmodligen är normala!?
/Helena

Svar: Hej! Tack!Tråkigt att du tycker det är för stort, jag förstår dig precis... Jag hade hoppats på att kunna gå in i en affär, vilken som, och bara köpa en bh, men det finns ju inte storlekar, så återigen hamnar man på Change... Mina är också tunga, tycker jag. En kupa mindre hade inte skadat i mitt fall, men man får väl tänka att det trots allt är hundra gånger bättre än innan.
Dina tankar och känslor är heeelt normala, det är jag säker på! Det är en stor omställning med en operation, både för kroppen och psyket!
Kram!
forstorabrost.blogg.se

Postat av: Marre

Publicerad 2013-04-26 14:49:05

Hejsan!! Gud vad kul att se att prosil funkar!!!! Jag har gjort bröstförstoring och skulle få mitt ärr i bröstvecket, men ikke! Blev typ 2 cm över och känner mig jätte orolig att det kommer synas :( Men prosil verkar ju funka :) Använde du endast prosil eller tejpa du också?? Kram

Svar: Hej!Ja, jag blev själv förvånad över att det faktiskt funkar, och hur bra det funkar!!
Jag tejpade de första...3 månaderna kanske, och sen var jag utan i 3 veckor innan jag började med Prosil. Jag tålde inte tejpen så därför fick jag sluta med den. Men jag måste säga att jag tror inte att mina ärr hade varit i närheten av så här fina om jag bara hade tejpat! Hoppas du blir nöjd med dina ärr!!
Kram!
forstorabrost.blogg.se

Postat av: Marre

Publicerad 2013-04-26 22:31:22

Jaha okej!! För min kirurg sa att jag bara ska använda prosil.. Inte tejpa eller så. Och jag är osäker på om jag kanske borde tejpa... Men dina ärr är jätte fina i alla fall!!! :)

Svar: Man ska inte tejpa samtidigt, men jag hade för mig att Prosil inte fick användas på sår, utan bara ärr, och då kan det ju vara bra att ha tejp, om man tål den, tills det har blivit ärr, så de inte blir breda och så :-) Tack!!
forstorabrost.blogg.se

Postat av: Mina

Publicerad 2014-11-18 08:49:15

Åh vad fint det ser ut, man ser knappt ärren? Ska förstöra brösten om en månad, läst om risker o ärr på http://www.cosmedia.se/brostforstoring-brostimplantat/risker/ o är väldigt rädd över att jag ska få fula ärr!!! Hoppas verkligen jag får lika snygga som dina...

Svar: Tack så mycket! Jag är själv väldigt förvånad över att de blev så fina, var livrädd att de skulle bli jättefula! Syns knappt alls! :-)
forstorabrost.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

De senaste inläggen

Kategorier

Månadsarkiv

Prenumerera och dela