Min bröstförminskningsblogg

Bröstförminskning med hjälp av Landstinget, Akademikliniken Malmö 20 juni 2012

10 månader!!

Publicerad 2013-04-20 17:31:00 i Månader

Idag är det 10 månader sen jag opererades. TIO MÅNADER, det är helt sjukt hur fort tiden har gått, om ynka två månader är det ett helt år sen!!!
 
Just nu ändras de inte så mycket längre, men jag blir ändå bara mer och mer nöjd för varje dag. Jag är så förbannat glad att jag valde att söka hjälp och be om en remiss, jag har inte ångrat det en sekund. Den 20 juni 2012 var helt klart en av de bästa dagarna i mitt liv hittills. Jag blev av med så mycket, bokstavligt talat, men jag vann ännu mer. Jag har fortfarande ont i rygg och nacke ibland, och min hållning är fortfarande urkass, men jag mår hundra gånger bättre. Jag tror också att om jag tränar upp min hållning så kommer smärtorna försvinna. Jag tycker fortfarande att brösten är lite för stora, men det är inget jag är ledsen över och det är inget som stör mig längre. Man kan alltid önska att de hade blivit mindre, men det är inget jag kommer göra verklighet av. Vad som stör mig är fettet under armhålorna, inte bara för att det är himla fult, utan mest för att det skaver och gör det svårt att hitta bh där det inte hänger ut en klump som mosas och gör ont.
 
För några månader sen kom det ju ut en stygnknuta (antar jag) från ena bröstet, och nu håller det på att hända igen... I förrgår upptäckte jag en röd "finne" som ömmar och sitter EXAKT på samma ställe som sist. Så jag antar att det om några dagar kommer ut en klump igen... Varför det bara kommer i ena bröstet, på exakt samma ställe, och så här långt senare, det vet jag inte...

De senaste inläggen

Kategorier

Månadsarkiv

Prenumerera och dela