Min bröstförminskningsblogg

Bröstförminskning med hjälp av Landstinget, Akademikliniken Malmö 20 juni 2012

Dag 216

Publicerad 2013-01-23 19:33:05 i Efter

I två nätter nu har jag för första gången på över 7 månader sovit utan bh! Jag provade för några månader sen, men då var brösten så känsliga så det kändes som täcket vägde 10 kilo. Nu går det bättre men jag har verkligen vant mig vid att sova i bh, så jag tror jag tänker fortsätta med det faktiskt!

Jag fick för mig att mina ärr var lite lite röda igen, om de var det eller om jag såg i syne vet jag inte, men jag tänker smörja med Prosil varje kväll ett tag, det känns bäst så.

Dag 213: 7 månader + utan Prosil i 8 dagar

Publicerad 2013-01-20 16:14:00 i Månader

Insåg alldeles precis att idag är det 7 månader sen jag opererades! Jösses, tiden bara springer iväg!
Hur som helst, jag har varit utan Prosil sen sist jag skrev, för 8 dagar sen, och det har funkat skitbra, ärren fortsätter vara snygga! Jag tror inte Prosil kan göra mer nu, ärren är nog klara, det lilla de ska blekas till sköter nog tiden skulle jag tro! I Tkorsningen på vänster bröst ser det lite konstigt ut fortfarande, ganska rött, lite buligt och så något slags hål. Ingen aning om vad som har hänt där, det sprack ju lite när det höll på att läka, men är det kvar när jag ska träffa kirurgen sista gången kanske han kan svara på det!
 
Det är väldigt svårt att få till bra bilder på ärren, de är liiite mer synliga än vad det ser ut som på bilderna, speciellt mitt "finärr", blixten och ljuset ändrar lite.
 
Den lilla pricken bredvid ärren på vänster bröst är ett litet märke efter någon slags finne. Märket mitt på ärret är från när stygnknutan kom ut, och längst ner i Tkorset ser ni lite av det där konstiga, det är helt omöjligt att få en bra bild av det, och ännu svårare att förklara hur det ser ut, haha!
 
Höger bröst, finärren:




Vänster bröst, fulärren, som inte ens är det minsta fula längre:
 

Dag 206

Publicerad 2013-01-13 22:39:51 i Efter

Jag har spenderat helgen hos min syster, och vi bestämde oss för att gå och bada. Flera gånger förr har hon velat göra det, men då har jag inte haft någon bikini med mig, och innan operationen kunde jag inte gå in i en affär och köpa en, det fanns ju inga storlekar som passade. Så känslan nu att bara gå in i en affär och köpa en bikini...det går inte att beskriva. Det var rea på Team sportia så jag fick nederdel och överdel för 29 kronor. Överdelen var på tok för stor runt om, men det fanns bara den och storlek 34, så det fick bli den. Men så kom vi hem till min syster och hon rotade fram två överdelar som var för stora för henne, men de passade mig perfekt!
 
Idag och igår har jag varit utan Prosil, tänkte att jag skulle se hur ärren reagerade på att inte bli smorda. Jag har inte hunnit inspektera ännu, så rapport om det kommer senare!

Dag 197

Publicerad 2013-01-04 15:27:51 i Efter

En annan sak jag upptäckt bara den senaste veckan är att brösten fortfarande ändras...väldigt mycket!
Eftersom man inte ser slutresultatet förrän efter ett år borde det väl inte komma som en överraskning att de fortfarande ändras, men det gör det på sätt och vis. Visst har jag vetat att de kommer ändras, men inte så här mycket! Men det är bara bra, för de ändras bara till det bättre. De har både blivit mindre (YAAAY!) och fått en finare form. Att de fortfarande är svullna efter ett halvår hade jag inte trott, men tydligen, eftersom de blir mindre! Hur som helst är jag överlycklig och blir bara mer och mer nöjd!
 
 
Jag fick ju en bh i julklapp, men efter att ha provat den en stund hemma bestämde jag mig för att lämna tillbaka den, den satt inte så bra trots allt. Det är konstigt det där, när jag köper bh och de sitter bra i butiken så sitter de aldrig bra när jag väl kommer hem. Det händer i princip varenda gång, och har alltid gjort. Inbillning eller inte, jag vet inte. Hur som helst så bytade jag den mot ett presentkort, rean hade gjort att det inte fanns mycket att välja på. Igår var jag tillbaka och provade lite, och hittade en som jag gillade! 65E på Change, det kan jag absolut leva med!! Men det är stooor skillnad på storlekar i olika bhar. Den jag köpte var 65E, men i en annan modell var jag tvungen att ha 65G. I affären Change då, där är ju storlekarna ganska små.
 
Hoppas den fortsätter sitta bra...!

Dag 195: Känseln är tillbaka!!

Publicerad 2013-01-01 20:17:00 i Efter

Det är kanske en vecka sen jag upptäckte att känseln på undersidan av brösten är tillbaka.
En dag fick jag bara för mig att känna, så jag drog försiktigt med nageln och ja, ni fattar hur förvånad jag blev när jag kände den väldigt tydligt!!
 
På undersidan av vänster bröst har jag inte haft någon känsel alls, på höger har den varit nedsatt, om jag inte minns fel. Men nu är det alltså tillbaka! Precis vid ärren känns det knappt något, men det är ju inte så konstigt. Men på alla andra ställen...i princip 100% känsel!!

De senaste inläggen

Kategorier

Månadsarkiv

Prenumerera och dela