Min bröstförminskningsblogg

Bröstförminskning med hjälp av Landstinget, Akademikliniken Malmö 20 juni 2012

Dag 170: Köpt min första bygelbh!

Publicerad 2012-12-07 20:29:42 i Efter

Idag var jag i affären Change och provade ut en bygelbh som jag sen köpte. Eller, mamma köpte den som julklapp till mig! Den 20 december är det ett halvår (!!!) sen jag opererades och sen är det alltså fritt fram för att använda bygelbh igen.
Jag har utvecklat ett himla bra ögonmått efter åren med stora bröst! Nuförtiden räcker det att jag kollar på kuporna för att veta vilken storlek jag ska ha, underbandsmåttet får jag dock kolla på lappen.
Damen som jobbade i affären frågade vad jag hade för storlek, jag sa att jag hade förminskat brösten för ett halvår sen och därför inte visste. Men jag tog fram en bh som jag trodde var rätt, och det var precis den jag köpte. Ganska bra gjort tycker jag, haha!
 
Som ni säkert vet är storlekarna på Change helt annorlunda än andra, så jag landade på 70F. Men jag vet ju att storlekarna är små där, och så får man ju tänka på att för ett halvår sen fanns det inte ens storlek i den affären som passade mig, inte i någon annan affär heller för den delen.
 
Det blev i alla fall en vanlig tshirtbh utan inlägg eller konstigheter!

Kommentarer

Postat av: Charlotte

Publicerad 2012-12-08 14:56:39

Vad roligt, då kan du säkert köpa 70 F eller dd på Lindex :)

Svar: Ja, äntligen får jag snart använda vanliga bhar igen! Fast jag trivs himla bra i mina sportbhar, så det blir säkert att jag använder de oftast ändå, haha!
Ja, tänk vad olika det är med storlekar från ställe till ställe! På H&M, Gina Tricot och några på Lindex kan jag ha 75D i, i mina sportbhar från Swegmark har jag 70D. Försöker att inte hänga upp mig för mycket på storlekar, även om jag ändå önskar att jag hade haft en kupa mindre. Men det är nog mest principen, för jag älskar storleken på brösten nu, men det är väl det att det tar emot att köpa D-kupa trots att jag förminskat brösten. Men det sitter i huvudet alltihop, så det är bara att försöka ändra tankarna :P
forstorabrost.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

De senaste inläggen

Kategorier

Månadsarkiv

Prenumerera och dela