Min bröstförminskningsblogg

Bröstförminskning med hjälp av Landstinget, Akademikliniken Malmö 20 juni 2012

Dag 171: Bilder

Publicerad 2012-12-08 15:36:00 i Efter

Häromdagen provade jag en bh på Gina Tricot. Det hade jag aldrig trott, att jag kunde gå in på Gina Tricot och prova en bh, som till och med passade ganska bra!
Och en annan dag rensade jag garderoben, och hittade en gammal klänning jag hade på någon fest för ett par år sen. Jag minns hur brösten hoppade ur och jag fick gå och trycka i dem hela tiden, nu är klänningen sjukt stor, och jag älskar det!
 
Ja, ni ser ju mitt fett som väller ut vid armhålorna, hade inget sånt innan operationen. Inte snyggt ALLS, men hellre det än stora, tunga, hängiga bröst!
 
Men visst var den snygg?!
 
Stooort!

 
 
Ja, ni ser...
 
Sist jag använde klänningen...
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Kattis

Publicerad 2012-12-13 21:24:37

Asså klänningen.. haha!! Sjukt :D

Svar: Haha eller hur, såg jätteroligt ut! Svårt att få med på bild hur stor den är nu :P
forstorabrost.blogg.se

Postat av: Malin

Publicerad 2013-07-04 07:50:04

Vet inte om du kan se nya kommentarer i så här gamla inlägg, men jag bara måste skriva att detta är min stora önskan. Att kläder i garderoben som jag idag fyller ut till bredden ska bli just så här. Jag har massvis av tröjor som sitter så taight över brösten idag som jag förhoppningsvis kan ha kvar men som sitter betydligt snyggare. Hur många Bh:ar köpte du från Akademikliniken? Hur länge har man stödstrumporna? Hur många sådana köpte du? Vilken information du ge här till oss som förhoppningsvis kommer att gå igenom samma sak. Hade du någon som kunde ge dig denna information innan och efter operationen? TACK!

Svar: Alla kommentarer poppar upp som nya, oavsett inlägg! :-) Det är helt otroligt, tröjor som slutade mitt på magen förr passar nu, går hela vägen ner och sitter skitsnyggt! Och en del blev som tält, haha! Jag köpte två bhar från Akademikliniken, tyckte det var lättast att tvätta dem om jag hade två, så jag sov i en och hade den andra på dagen! Jag blev rekommenderad att ha stödstrumpor dygnet runt i 4 veckor, den informationen fick jag först EFTER operationen, så mamma körde inom apoteket på vägen hem, fick tag på ett par alldeles för stora och alldeles för varma, så sen mätte vi benen och fötterna och köpte tunna som passade på apoteket!
Tack själv, vad glad jag blir!! Jag fick lite info från Akademikliniken och lite läste jag mig till. Sen ringde jag dem ganska många gånger med frågor efter operationen, de var väldigt hjälpsamma!!
forstorabrost.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

De senaste inläggen

Kategorier

Månadsarkiv

Prenumerera och dela